fodbold

Tips til en sund fodboldsæson

Hvordan kan nogen have en sjov fodbold (bet på fodbold) sæson, og stadig passer i deres tøj, som de bar i pre-season. Nedenfor er 5, der kunne muligvis hjælpe dig med at nå dette mål, de kan synes som ingen brainers, men hvis du tager agt, vil du overleve endnu et år uden at flytte til det næste taljen størrelse. Nyd sæsonen.

1. Første ting først, ikke engang tænke på slankekure i feriesæsonen. Det vil sige, ikke starte en ny kost. Din største mål i løbet af vores mest foretrukne sæson er at bevare din vægt. Denne måde kan du tage del i din favorit drik og snacks uden skyld.

2. En anden god måde at undgå packin ‘på pudge er at blive siddende, og langt væk fra tabellen fødevarer.

3. Noget simpel og lækker. Jeg vil anbefale, at bringe en let dip med enten multigrain eller hvedebrød, så du har noget, der er noget sundt at gnaske på. Der er et selskab (jeg tror, det har titlen kok i sit navn), der sælger dips og brød, som alle kan gøre, og er et sundt alternativ til normale snacks. Bare spørg din kone, kæreste, eller en hvilken som helst kvinde, hvor du kan finde en øl brød mix.

4. drikkevarer tendens til at favoritter til mange i løbet af denne tid af året, så være klogt i dit valg. Hvis du skal have en blandet drink, så prøv noget som en klar væske og kost soda, et lys eller ultra light øl, eller et godt glas vin. Jeg ved vin ikke skrige mandig, men det er et alternativ. Husk dette bør ikke være smertefuldt, bare gennemtænkt.

5. God eller dårlig, fodboldkampe tendens til at være langvarig, bruge dette til din fordel, og tage del i at spise og drikke i et langsomt tempo. Den langsommere dit indtag, jo bedre chance for du vil passe ind i disse størrelse 38 er kommet foråret tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *