Romantisk ferie

Romantisk ferie Tips

Selv hvis du ikke er på din bryllupsrejse, nogle gange er du bare ønsker at gå væk med din elskede for en fantastisk uge eller to på en luksus ferie destination

Joop van Dijk -2011

Har et eventyr. Uanset om du udforsker en ny by, et arkæologisk ruin, eller bare en uvant street sammen, opdage nye og spændende steder kan binde dig sammen som et par på en måde, som kun få andre ting kan

Gå ud til en fancy middag dato. Hvad siger romantik bedre end en fancy kjole, jakkesæt, og et dyrt måltid? Det kan være forbrugerisme, men det fungerer. Og intet vil få dig i humør hurtigere end en silkeagtig rød kjole, som du ved, du ser fantastisk i.

Planlæg en nat i med en romantisk film og en romantisk middag du har foretaget sammen. Dette er en af de bedste ideer jeg kan tænke på for Romantik i ethvert sted. Sig du er naturelskere og afværge til en selvstændig catering hytte til weekenden, hvor du er nødt til at gøre alle dine egne mad

Gå en tur i skumringen. Hold hænder og foregive du er teenagere igen. Find det smukkeste sted i din destination og se solen gå ned sammen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *