Taksigelse

Ferie Tips Taksigelse

Thanksgiving festlighederne er normalt centreret omkring en tabel med dejlig mad. Der er altid den traditionelle Thanksgiving retter nuværende og de er normalt nydes af de fleste af dine gæster. Der er nogle gæster, såsom børn, der måske ikke liste favorit Thanksgiving retter på deres bedste kunne lide liste mad.

For disse gæster, er det altid klogt at have nogle ikke så traditionelle elementer på dit bord. Sammen med græskar og pecan pie, har et kirsebær, æble eller chokolade pie til rådighed for dine gæster. Brownies også gå over godt med børn. Nogle Jell-O serveret ved siden af din ambrosia parabol er et godt valg for at føje til menuen.

En anden stor ferie tip er at klæde dit bord op med en farverig Thanksgiving tema dug. Din mad vil se fantastisk med denne ferie præsentation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *